AKTUELNO

Tvrdi da je i dalje zaljubljen u nju.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", nastavila se tema o odnosu Ane Korać i Filipa Mijatova. David Dragojević je snuždenog izraza lica slušao šta je sve Koraćeva pričala o biznismenu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana Korać je nastavila da priča o njenom odnosu Filipom Mijatovim, pa je otkrila kako nema veze sa tučom za koju je Filip rekao da je naručena od strane nje. Ivanjičanka je priznala na kraju da zna Mijatova i te kako i da bi on bio spreman da joj pruži ruku kada bi ušao u ''Zadrugu 2''.

Ja tada nisam imala konflikt sa njim. Što bih to radila i pala toliko nisko. To nema veze sa mnom. Karlo se naljutio zbog mog odnosa sa Filipom. Pričao je on svašta. Ume da se izgubi u svemu tome, ima inat. Nemam nikakve veze sa snimkom i tom tučom. Ne razumem ga, ali se ne stresiram jer se ja neću baviti njim, advokati će. Filipa odlično poznajem. Znam ga, on bi sada meni ruku pružio ovde - govorila je Koraćeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da je on ušao, ja ne bih provodila vreme sa njim. Znam ga vrlo dobro. Ludo je zaljubljen u mene. Što se tiče tih operacija koje spominje, to su gluposti. Ja sam sve sebi platila. Plaćao je da jedemo, bio je tu sa mnom. Nakon što smo se vratili, ja sam ušla ovde. On treba da se leči od mene. Našla sam novi stan i nikada mi nije ušao u stan. Mog frizera je molio za broj. Znaju svi ovde ko je meni frizer. Filipu je krivo što ja nisam ni prijateljica sa njim - govorila je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'